Een Nederlandse business center voor organisaties gericht op technologie. Samen werken wij lokaal, nationaal en internationaal in een verscheidenheid van industrieën.

Wij zijn

hybride gedreven

We maken gebruik van drie hybride auto's en een volledig elektrische golfkar voor het vervoer op het Business Centrum en daarbuiten.

Zon gedreven

De plaatsing van zonnepanelen is onze meest recente verbetering in een reeks van duurzaamheidsprojecten richting volledige energie neutraliteit.

Lokaal betrokken

Omdat ons bedrijf binnen zo'n gevoelige omgeving opereert nemen we onze verantwoordelijkheid in het leveren van zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden en recreanten.

Sustainable

Duurzaam

We streven naar een duurzamer Business Center om te werken en samen te werken. De plaatsing van zonnepanelen is onze meest recente verbetering in een reeks van duurzame project richting volledige energie neutraliteit.

Benieuwd naar onze zonne-productie?

bekijk real-time lees meer

Zakelijk

Technologische innovatie, duurzaamheid en lokale samenwerkingen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we werken. Geïnteresseerd in wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Contact us Read more
Business